Technical Customer Service Leader

Vestergaard Company A/S søger hands-on leder, med solid teknisk forståelse og baggrund.

Vil du være med til at drive grøn omstilling i luftfartsbranchen for en af verdens førende leverandører af udstyr til lufthavne? Motiveres du af personaleledelse herunder daglige prioriteringer samt at skabe struktur, arbejdsglæde og trivsel i et internationalt miljø? Så vil vi rigtig gerne have dig med på holdet.
Vores globale serviceorganisation vokser og derfor har du nu mulighed for at komme med på holdet hos en af verdens førende leverandører af udstyr til lufthavne. Vestergaard Company står for udvikling, produktion og salg af højteknologiske køretøjer til afisning og anden servicering af fly.
Som Customer Service Manager får du en nøglerolle i vores Customer Service afdeling. Du får kontakt til kunder i både ind- og udland samt arbejdsopgaver, der rummer målstyring, udvikling af processer samt personaleledelse af et erfarent team. Lyder det interessant, så er stillingen måske noget for dig? 

Om rollen
Du får ledelsesansvar af ca. 9 personer i vores serviceafdeling som er fordelt på højt specialiserede teknikere samt koordinatorer. Vi ønsker på sigt at blive mere datadrevne i vores handlinger og beslutninger i afdelingen, og implementere nye strategiske tiltag samt optimere vores processer i tæt samarbejde med ledelsen. I første omgang har vi dog brug for dine færdigheder som en koordinerende og supporterende leder med god teknisk forståelse. Du vil arbejde tæt sammen med reservedelschefen og de tekniske afdelinger, omkring løsning af forskellige serviceopgaver. Du vil referere direkte til Servicedirektøren.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver er følgende:
 • Personaleledelse af ca. 9 medarbejdere
 • Du er en del af teamet og har også dine egne kundedialoger
 • Koordinering og support ved tekniske spørgsmål
 • Skabe god struktur og effektiv håndtering af vores serviceforespørgsler
 •  flere ugentlige stand-up møder Udarbejdelse af servicekontrakter og servicetilbud
 • Foretage beregning af servicepriser
 • Skærpe vores nuværende serviceopsætning, sikre kundetilfredshed og forretningsvækst
 • Forbedre servicetilbud og effektiviteten i standardarbejde
 • Deltage i løbende udvikling og vedligeholde eksisterende services og servicerelaterede procedurer
Din baggrund
Vi ser gerne, at du har en baggrund som ingeniør, om det er el-teknisk eller mekanisk har ikke den store betydning, da vi fagligt kan stimulere dine kompetencer på begge områder.
 • Du har måske erfaring fra kundeservice-segmentet eller anden beslægtet funktion, og det er en fordel hvis du kommer fra en produktionsvirksomhed
 • Erfaring med at arbejde på tværs af afdelinger for at forbedre kundeoplevelsen (teknisk problemløsning til glæde for kunden)?
 • Erfaring med at arbejde i CRM-systemer
 • Du er datadreven
 • Du har gode menneskelige egenskaber
 • Du har et godt og imødekommende humør
 • Du har en coachende og anerkendende ledelsestilgang
Da Vestergaard Companys produkter er komplekse og ofte kundespecifikke, er det vigtigt, at du kan arbejde og tænke selvstændig, samt at du forholder dig konstruktivt til opgaverne. Du har en struktureret, systematisk tilgang til dit arbejde med stor datadisciplin. Du sætter en ære i god opfølgning, deltager aktivt og positivt i teamets udvikling, såvel som i dit eget arbejde. Som person er du inkluderende, omgængelig og hjælpsom, trives med korte deadlines, samtidig er du omstillingsparat og kan håndtere, at der jævnligt sker ændringer – også i sidste øjeblik. Du vil blive grundigt introduceret til vores produkter, og du må forvente en stejl læringskurve.

Om Vestergaard Company
Vestergaard Company er markedsleder inden for udvikling, produktion og salg af højteknologiske køretøjer til afisning og anden servicering af fly. Virksomheden har 312 medarbejdere og har - udover hovedsædet i Gevninge i Danmark - også kontorer/produktionsfaciliteter i Nordamerika, Thailand, Frankrig, Finland og Tyskland. Virksomhedens produkter sætter standard for branchen med hensyn til bæredygtig udvikling, kvalitet og funktionalitet og afsættes til flyselskaber og lufthavne over hele verden. Vestergaard Company er en 60 år ’ung’ velkonsolideret familieejet virksomhed i vækst med et trygt og udviklende arbejdsmiljø, der fremmer kreativiteten. Vi skaber nye muligheder og forretningsområder i harmoni med miljø og omgivelser. Læs mere på www.vestergaardcompany.com.

Virksomheden tilbyder dig
Vi tilbyder en meget selvstændig og vigtig rolle i en produktions- og udviklingsvirksomhed. Du har stor mulighed for selv at bidrage til udviklingen i en virksomhed, hvor modning af arbejdsgange og processer ofte kommer i spil. Det gælder inden for dit område men også i fællesskab med andre afdelinger. Vi tilbyder dig til gengæld en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort beslutningsproces. Gode personalegoder som pension, sundhedsforsikring, betalt frokostordning samt overskudsdeling. Du får et job i en virksomhed, der bidrager til den grønne omstilling i branchen. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, alder, kulturel baggrund eller handicap.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Skulle du have spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Vestergaard Company A/S.  Vi ser frem til at høre fra dig.  

 
 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Dorthe Majbrit Bonnicksen +45 27154303
DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik