Din virksomhed er unik

- det skal dine medarbejdere også være

DeZignated ApS arbejder med identificering og udvælgelse på alle niveauer - fra specialist til management. Ligesom virksomheder og organisationer er forskellige, er virksomhedernes kerneressource, de ansatte, også forskellige, og der er sjældent enkle løsninger, når det kommer til mennesker. Vi arbejder derfor med en struktureret rekrutteringsproces, hvor grundlaget er baseret på en forventningsafstemning og hvor veldokumenterede analyseværktøjer benyttes. En klart defineret og strategisk screening af potentielle kandidater gennem en grundigt udarbejdet målliste gør DeZignated ApS i stand til at vælge de rette profiler, der matcher virksomhedernes ønsker og forventninger til kompetencer og personlighed. Udover rekrutteringsprocesser tilbydes desuden delkoncepter inden for rekruttering og HR advisory (HR advisory typisk til den mindre virksomhed, som ikke har egen HR-funktion). DeZignated ApS påtager sig kun assignments, som passer ind i porteføljen og fagligheden. Dette afstemmes ved den indledende dialog.

Rekrutteringsområder 

Ingeniør, Udvikling & Teknik, Byggeri, Industri & Produktion, Life Science & Health Care, Handel & Service, Jura, Økonomi & Regnskab.

Workflow

En struktureret og afstemt rekrutteringsproces er essentiel. Når profilen er gennemdrøftet, vil virksomheden modtage en estimeret tidshorisont for løsningen af opgaven med en detaljeret oversigt over de elementer, som indgår i processen. Således skabes et godt overblik over fremdriften, hvilket er særligt essentielt, hvis der er flere involverede stakeholders, der skal afsætte tid til processen. 

Udvalgte referencer

DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik