Rekruttering & HR konsulentydelser

Se vores ledige stillinger

- DeZignated ApS har passion for talent og samtidig passion for storytelling om netop din virksomhed. Vi sikrer god branding af din virksomhed og tiltrækning af de rette talenter gennem hele rekrutteringsprocessen.

Sparring & håndtering

For virksomheder tilbydes sparring og håndtering af rekrutteringsprocesser, searchprocesser og HR advisory. DeZignated ApS udfører rekruttering på administrativt, management, c-level og specialistniveau. 

Fokusområder & erfaring

DeZignated ApS arbejder med ledelsesmæssige og specialiserede opgaver, som kræver, at der identificeres og leveres kommercielle, tekniske og operationelle talenter, der opfylder kernekvalifikationer, passer kulturelt og har dokumenteret strategisk og taktisk ekspertise. Med et stærkt netværk og en pipeline af kvalificerede kandidater effektuerer DeZignated ApS et kompetent rekrutteringsforløb med udgangspunkt i en gennemprøvet proces, der bygger på viden og mangeårig erfaring. 

Din trusted advisor & ambassadør 

Samarbejdet vægtes højt, og vil bære præg af fortrolighed, tillid og med en ægte interesse i at finde det rette match. DeZignated ApS er en passioneret samarbejdspartner, som agerer ambassadør for virksomheden, og som behandler alle i processen med respekt.  

DeZignated ApS forstår at tiltrække de rette profiler. Værktøjskassen hos DeZignated ApS er i orden og indholdet er nøje udvalgt til at imødekomme virksomhedens krav til en "trusted" rekrutteringspartner og til realisering af virksomhedens potentialer og mål. 

 

DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik