DeZignated ApS – Passion for talent

DeZignated ApS er en danskejet virksomhed, stiftet i 2019.

Missionen er at tilbyde sikre og kvalitetsbetonede rekrutteringsløsninger til virksomheder, som har behov for at få tilført en professionel ekstern ressource til at foretage en grundig markedsidentificering af potentielle kandidater og i sidste ende sikring af det mest optimale match for begge parter.

DeZignated ApS har mere end 25 års erfaring inden for rekruttering og search

DeZignated ApS ved, hvor essentielt og vigtigt det er at få en den rigtige medarbejder ombord. Derfor skal der investeres i et professionelt forløb, hvor DeZignated ApS som samarbejdspartner fungerer som fortrolig ambassadør og storyteller for virksomheden til sikring af det rette rekrutteringsfokus.

At få den rigtige ombord, første gang, er afgørende. Derfor tilbydes et forløb, som rummer alle elementer af en gennemarbejdet proces fra virksomhedsbesøg til profilafdækning, annoncering, search, test, assessment og naturligvis sparring ved præsentation af kandidater.

DeZignated ApS er keydriver for en grundig præsentationsrunde af kandidater

Der knyttes fagligt bånd til hiring manager i jeres virksomhed.

DeZignated ApS ved, at virksomhedens ansatte betyder alt for en virksomheds bundlinje. Det betyder investering i et optimalt rekrutteringsgrundlag.

DeZignated ApS tror, at virksomhedens kultur er stærkere end strategi og er vejen til succes i tiltrækningen af kandidater

Således er der fra start til slut i rekrutteringsprocessen særligt fokus på de interpersonelle evner og storytelling, som sammen med de faglige kompetencer bidrager til organisationen.

 

DeZignated ApS er ejet af Dorthe Majbrit Bonnicksen.

 

 

Kontakt

Navn *
E-mail *
Telefon *
Besked
Send
DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik