Embedded Software Udvikler - Lars Thrane A/S

Maritimt navigations- og kommunikationsudstyr

Er du systematisk og struktureret i dit arbejde, og trives du i en travl hverdag med fokus på processer? Vil du gerne arbejde med udvikling og optimering af Lars Thrane A/S’s Software udvikling? Og har du bare lyst til at arbejde i en unik og spændende vækstvirksomhed, hvor målet og strategien er, at udvikle og producere avanceret maritimt navigations- og kommunikationsudstyr med en verdensførende position. Vil du udnytte dine stærke Software kompetencer og bidrage til vores vækstrejse, så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Historien om Lars Thrane A/S – Communications Systems
Lars Thrane A/S har specialiseret sig i design og fremstilling af højt ydende Iridium-satellittelefoner, elektroniske kompasser, og GNSS-modtagere ved hjælp af den nyeste, innovative og banebrydende teknologi. Med en stærk baggrund inden for satellitkommunikationsteknik og erfaring med udvikling af maritim kommunikations- og navigationsudstyr bringer Lars Thrane A/S højt ydende produkter ind i morgendagens maritime verden. Vores produkter er til det maritime professionelle og fritidsmarked. Lars Thrane A/S blev skiftet i 2014, og det er siden gået rigtig stærkt. Firmaet er et privatejet selskab med hovedkontor i København/Holte, Danmark, har pt. 17 dedikerede medarbejdere. Læs mere om Lars Thrane A/S på www.thrane.eu

Om rollen – jobindhold
Der er tale om en nyoprettet stilling, som har fokus på deltagelse i alle faser af udviklingen, bl.a. kravspecifikationer, design, implementering og verifikation. Der er tale om udvikling af både små og store embedded systemer (bare metal og Linux). Implementeringen foregår på alle niveauer – fra low-level HW-drivers til MMI. Du bliver involveret i Bring-up af hardware samt verifikation og test. Du får et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper (analog- og digitalelektronik, strømforening, RF, antenne, mekanik og produktion), hvor I sammen løfter udviklingen til next level. Du deltager ligeledes i support til vores produktion samt ved indkøring af nye produkter. Der er ingen back-log af vedligeholdelsesopgaver. Vi arbejder på nuværende tidspunkt med nye spændende udviklingsprojekter, med masser af opgaver der kan stimulere dine evner og kompetencer.

Dine kompetencer - Du har en solid software udvikler baggrund
 • Du skal være faglig godt funderet (ingeniør eller datalog) og have flere års erfaring inden for C/C++
 • Du skal have erfaring med udvikling af software til Linux i embedded systemer
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af HW-drivers
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med netværk (routing, VLAN, NAT, m.m.) og netværksprotokoller
 • Du skal arbejde struktureret og være i stand til at dokumentere dit arbejde
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med produktudvikling fra en anden højteknologisk virksomhed
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med GNU toolchain, Git, scriptsprog (f.eks. Bash og Python), Makefile og automatiseret test
 • Du skal tale og skrive dansk og engelsk på et højt niveau
 • Du skal være åben og social minded i forhold til dine kollegaer og være i stand til at fremføre dine synspunkter                
Da Lars Thranes produkter er komplekse, er det vigtigt, at du kan arbejde og tænke selvstændigt, samt at du forholder dig konstruktivt til opgaverne. Du har en struktureret, systematisk tilgang til dit arbejde samt stor datadisciplin. Du sætter en ære i god opfølgning, deltager aktivt og positivt i teamets udvikling, såvel som i dit eget arbejde. Som person er du inkluderende, omgængelig og hjælpsom, du trives med korte deadlines, samtidig er du omstillingsparat og kan håndtere, at der jævnligt sker ændringer – også i sidste øjeblik.

Lars Thrane A/S tilbyder dig
 • En nystartet virksomhed hvor drive og motivation er to primære faktorer. Du vil indgå i et mindre velfungerende udviklingsteam, hvor du vil få indflydelse og være med til at træffe beslutninger for løsning af dine egne såvel som andres opgaver
 • Vi tilbyder en højteknologisk og alsidig arbejdsplads med mange spændende opgaver
 • Et højt fagligt niveau, og dygtige kollegaer, der gerne vil lære fra sig
 • En uformel virksomhed, hvor der er 100% fokus på løsning og udvikling af højteknologiske produkter af høj kvalitet
 • Du vil blive grundigt introduceret til vores produkter, og du må forvente en stejl læringskurve
 • Ansættelse i en virksomhed, hvor der er kort fra ide til handling og hvor du kan få indflydelse fra første dag
 • Du har stor mulighed for selv at bidrage til udviklingen i en vækstvirksomhed, hvor modning af forretningsgange og processer ofte kommer i spil. Det gælder inden for dit område, men også i samspil med dine interessenter i en hverdag hvor der er en hands-on tilgang, med kort vej fra beslutning til handling.
Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Lars Thrane A/S. Vi ser frem til at høre fra dig.  
 


 

Ansøg
Del i dit netværk
Ansøgningsfrist:Stillingen er besat
Kontaktperson:
Dorthe Majbrit Bonnicksen +45 27154303
Lokation:
Arne Jacobsens Allé 15 2300 København S DeZignated ApS
DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik