Projektleder til anlægsprojekter - Vand/Varme Forsyningen - Kalundborg

Har du stærke projektlederkompetencer inden for tekniske anlægsprojekter med fokus på vand og/eller varme? Vil du være en del af et stærkt team og en unik organisation, og bidrage til vores fortsatte gode udvikling? Så glæder vi os til at få dig ind i vores team.

Om Kalundborg Forsyning A/S – ”Hos os er drikkevand en fødevare"
Kalundborg Forsyning er en virksomhed med 80 medarbejdere, og anses for at være blandt frontløberne inden for forsyningsbranchen. Der leveres drikkevand og fjernvarme til husstande og virksomheder i Kalundborg – samt rensning af spildevand fra hele Kalundborg Kommune. Kalundborg Forsyning leverer derudover overfladevand til nogle af de store virksomheder i Kalundborg. Dygtige medarbejdere arbejder dagligt for at levere de bedste leveringsvilkår for kunderne. Virksomheden er i kraftig udvikling og kan godt lide at være trendsætter, og dermed er innovation en del af dagligdagen. Kalundborg Forsyning er en central aktør i den internationalt anerkendte Kalundborg Symbiose.

Om rollen
Vi søger en engageret projektleder til vand- og/eller varme området i Kalundborg Forsyning. Vi er en ambitiøs organisation med fokus på bæredygtighed og innovation. Vi fokuserer vores anlægsinvesteringer på varme omkring renovering af hovedforsyningsnettet og driftsoptimeringer i eksisterende net. Vi arbejder med at udvikle ”kold fjernvarme” hvor vand og varmekompetencer skal forenes i en fælles lavtemperaturvarmeløsning. På vand er fokus på ledningsrenovering på vores kildepladser og ledningsomlægning af hovedledninger som følge af planlagte infrastrukturinvesteringer. På begge forsyningsområder er det dog også vigtigt også at kunne gribe de små renoveringsprojekter, hvor evnen til at skabe gode kunderelationer er afgørende for projektsucces. Som projektleder kommer du til at indgå i et team i en professionel organisation, hvor nøgleordene er passion, relationer, ambition og motivation.

Arbejdsopgaver
 • Anlægsprojekter inden for vand- og/eller varmeområdet med kunden i centrum
 • Deltagelse i projekter som projektleder fra start til slut. Det vil sige, at du er med til rammesætning, og står for med ansvaret for udvikling af koncept, design, udførelse og efterfølgende læring
 • Afhængig af dine kompetencer og kvalifikationer får du derved ansvar for projektering, udbud og efterfølgende gennemførsel af ledningsrenoveringsprojekter inkl. tilsynsopgaven.
 • Projektledelse er en ledelsesopgave, og du har ansvaret for at projektet når i mål indenfor tid og budget og med inddragelse af relevante interne og eksterne interessenter
 • Vi forventer at du arbejder tæt samarbejde med driften så vi sikrer optimale løsninger for fremadrettet drift af anlæg og net
 • Vi lægger i teamet vægt på at vi har et fælles ansvar for at løse de opgaver, der bestilles hos os, så vi forventer, at du vil indgå i sparring på tværs af projekter og at du kan arbejde med projektledelses kollegaer i mindre projektgrupper.
 • Vi har en fælles projektmodel, som sikrer en høj grad af professionalitet i projektledelsesarbejdet. Indenfor disse rammer er der mulighed for nytænkning og kreativitet
 • Kalundborg Forsyning arbejder med trivselstiltag på arbejdspladsen, som du forventes at deltage i.
 • Projektstørrelserne vil ligge ml. 5 – 10 mil. kr.
Dine faglige kompetencer
 • Du har minimum tre års erfaring med projektledelse/projektering, indenfor vandforsyningsområdet og/eller varmeområdet og relevant teoretisk baggrund.
 • Du har interesse for bæredygtighed og en grøn tankegang
 • Du har sikkert erhvervet din faglige kompetence fra lignende virksomhed, rådgiverbranchen eller anden tilsvarende område.
 • Du er løsningsorienteret, omstillingsparat og struktureret
 • Du trives med kunderelationer
 • Du har kompetencer til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Du har ledt større eller mindre anlægsprojekter indenfor vandforsyning/varmeforsyning
 • Du har en relevant uddannelse, ingeniør el. lignende. Har du en teknisk baggrund med efterfølgende projektledelseserfaring ser vi også meget gerne en ansøgning fra dig
 • Det vil være en fordel hvis du har arbejdet med kvalitetsledelse, herunder ISO 22000 og DDS
 • Har du kompetencer inden for Spildevand, så høre vi også gerne fra dig.
 • Du må gerne være i besiddelse af, eller indstillet på at tage, en projektledelsescertificering, fx IPMA eller PRINCE2
Dine personlige kompetence
Du er selvstændig og ansvars- og kvalitetsbevidst. Du er åben, har teamerfaring og søger det gode samarbejde. Du er god til involvering af kunder og interessenter internt som eksternt. Du fremstår med et positivt engagement og har en god situationsfornemmelse. Du kan arbejde på egen hånd, og er god til at holde ledelsen underrettet om projektets fremdrift og status. Du har gode analytiske evner, du skal kunne eksekvere på mange opgaver – både i detaljen og med det store overblik, derudover ser vi gerne følgende egenskaber:
 • Gode sociale kompetencer
 • God til at gribe nye input, og deler gerne viden
 • Du er selvkørende, struktureret og i stand til at inddrage andre fagområder i din opgaveløsning.
 • Overholdelse af tidsrammer og tidshorisonter, du når i mål
 • Stor loyalitet og ejerskabsfølelse, og er ikke bange for at tage ansvar
 • Troværdighed
 • Gode kommunikative evner, du forstå at tale med alle på en faglig og tillidsvækkende måde
 • Du fungerer godt i krydsfeltet med mange forskellige interessenter, kollegaer og øvrige samarbejdspartner
Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job i en helt unik professionel virksomhed, med et godt socialt arbejdsklima. Du får 25 engagerede kollegaer i Plan og Projektafdelingen, og 9 kollegaer inden for vand- og varmeområdet. Du får mulighed for at udvikle dig i samarbejde med dygtige kollegaer, i omgivelser hvor vidensdeling, team-ånd og den enkeltes trivsel er en væsentlig del af virksomhedskulturen. Derudover tilbydes du en god løn, pension, sundhedsforsikring. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse senest 1. oktober 2020

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK at vi desværre ikke kan håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail, kun via linket i jobopslaget. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303 som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Kalundborg Forsyning A/S. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan læse mere på https://www.kalfor.dk/
 

 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist:Afsluttet
Kontaktperson:
Dorthe Majbrit Bonnicksen +45 27154303
DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik