Regnskabsassistent(er), økonomiassistent(er) til ejendomsdrift og -administration

Ejendomsvirke har flere positioner ledige i deres regnskabsteam på grund af vækst, du kan både søge som den meget erfarne eller som nyuddannet med en smule erfaring. 
Så har du lyst til et afvekslende og selvstændigt job? I en virksomhed som har succes og som oplever vækst. Vi søger nye kollegaer til at styrke vores dygtige regnskabsteam. Du vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af økonomiske- og regnskabsmæssige opgaver, inden for regnskab, administration og rapportering.

Om Ejendomsvirke A/S - Professionel ejendomsadministration og ejendomsdrift siden 1981
Ejendomsvirke er en succesfuld virksomhed, som gennem mange år har varetaget drift og administration på en lang række forskellige ejendomme; både erhverv og bolig. Virksomheden har over 80 ansatte – hvoraf en stor del befinder sig i marken – med at servicere kunderne.  Vi arbejder i en flad struktur, hvor alle bliver involveret mest muligt og med stor åbenhed. Vi lægger vægt på, at alle kender virksomhedens målsætning, og ved hvordan vi leverer den bedste service til vores kunder. Vores medarbejdere har en stor grad af frihed, et højt engagement og en endnu større ansvarsfølelse. Ejendomsvirke blev etableret i 1981, som et datterselskab i Rasmussen & Schiøtz A/S (i dag NCC). I dag ejes virksomheden 100% af PHM. Vores hovedkontor er beliggende i Farum.

Om rollen
Vi søger regnskabsprofiler, som med afsæt og erfaring inden for ejendomsbranchen, kan varetage selvstændige opgaver. Der er tale om alsidige opgaver, som også stiller krav til tværfagligt samarbejde både internt og eksternt. Vi har fokus på unik kundehåndtering hvor kvalitet, punktlighed og ordentlighed er vores kernekompetence.
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, proaktivt, og tager initiativ til løsning og håndteringen af regnskabsmæssige opgaver på en forsvarlig og professionel måde. Vi ser gerne at du har lysten og erfaring til at bidrage til fortsat udvikling til gavn for vores kunder.

Arbejdsopgaver
 • Udarbejdelse/udsendelse af varme- og driftsregnskaber
 • Kontakt med kunder og lejere vedrørende budget og regnskab
 • Opkrævning af leje, drift- og forbrugsomkostninger mv
 • Oprettelser af nye ejendomme og lejere – sikring af stamdata
 • Håndtering af aconto betalinger
 • Bogføring, betalinger og afstemninger
 • Rykkerprocedurer
 • Månedsafslutning
 • Udarbejdelse af budgetter
 • Ad hoc-opgaver
Din profil
Den perfekte kandidat har erfaring og kendskab til regnskabsopgaver i relation til drift af foreninger og ejendomme, Du tager ejerskab for dine opgaver, og er parat til at yde 1. klasses service i tråd med Ejendomsvirke A/Ss værdier og målsætning. Derudover har du:
 • Regnskabserfaring (gerne fra Ejendomsdrift og -administration)
 • Evt. erfaring med Unik Bolig 4, Yardi og MS Office
 • Du er regnskabsuddannet - og/eller har relevant erfaring
 • Du behersker udover dansk i skrift og tale også engelsk
Vi tilbyder dig til gengæld en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og kort beslutningsproces. Vi arbejder i en flad organisationsstruktur som sikrer, at vi kender hinanden, virksomhedens mål og værdier. Humor og ordentlighed er vigtige nøgleord i vores organisation, vi passer godt på hinanden og vores forretning. Kan du se dig selv i det, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Du får 9 kollegaer i teamet.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. mail. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som varetager rekrutteringsprocessen i samarbejde med Ejendomsvirke A/S. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan læse mere om Ejendomsvirke A/S på  www.ejendomsvirke.dk
 

Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Kontaktperson:
Dorthe Majbrit Bonnicksen +45 27154303
DeZignated ApS
info@dezignated.dk
+45 2715 4303
New Corporate Community, Arne Jacobsens Allé 15, 2300 København S
CVR 40652663

DeZignated ApS Persondatapolitik